vrijdag 1 januari 2016

Liefs


Mijn eerste kaartje van het nieuwe jaar!

Voor mij zelf wil ik 2015 zo snel mogelijk achter mij laten. Toen ik de boodschap melanoom kanker kreeg stond mijn wereld stil.....geopereerd, lymfeklieren verwijderd en dan wachten op de uitslag....wel of geen uitzaaiingen....dit is echt killing!
Maar gelukkig ik ben schoon!!!
Lichamelijk gaat het goed maar geestelijk zit ik nog in een dalletje.
Gelukkig is er onze hobby. Lekker creatief bezig zijn.....daar kan geen pilletje tegenop! ;))

Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en creatief   
2016!


(Stempeltjes gekocht bij Doe@Ding)


14 opmerkingen:

Janneke zei

Dan staat de werled echt even stil Sandra .. wat ontzettend fijn om te horen dat alles goed gaat. Dikke knuffel en een super leuk, creatief en gezond 2016

Lwille zei

Het rottige jaar 2015 is gelukkig voor je afgesloten. Je bent erg op de proef gesteld, logisch dat je dat nog niet van je af hebt kunnen schudden. Veel liefs en gezondheid voor het komende jaar (en daarna). En ik verheug me op de kaarten die op je blog zullen verschijnen.

Alina zei

en ik weet nog wat ik heb geschreven, toen ik las dat je schoon was: ik was blij voor je! ik weet, helaas uit eigen ervaring, wat die vreselijke ziekte en de behandeling met je doet, daarom was ik blij, dat je de rest niet ''nodig'' had, als je begrijpt wat ik bedoel! het komt goed, geloof me!
je kaartje is een beauty, zoals we gewend zijn!
de allerbeste wensen voor dit jaar, Sandra!

Sarah zei

Je kaartje is mooi en lief ! Ik volg je al een paar maandjes maar ik was niet op de hoogte dat 2015 zo zwaar voor je was . Voor 2016 wens ik je veel kracht en positiviteit en ik stuur je veel liefde ! 2015 heeft me op bloggebied ook veel kracht gegeven ! Ja , we delen een mooie hobby !
Liefs Sarah

Ellen zei

Nee, 2015 was niet echt een topjaar! En dat is een understatement. Gelukkig is je lichaam schoon, nu je geest nog. Das niet zo makkelijk, maar gaat je vast lukken. Je bent zo sterk en positief! En lief, net zoals je kaartjes. Gaat dus goed komen :)

anita01 zei

Lieve Sandra,

Ik wens je een *niemand dalletje* en een fantastisch , prachtig zonovergoten 2016....toe met heel veel kaartjes met liefde en fun gemaakt, daar ben jij een kei in...komt goed...bikkels komen er wel....

Warme groetjes,
Aniet xxx

Janny zei

Lieve Sandra
Kan mij voorstellen dat je een moeilijk jaar achter de rug hebt, het is niet niks wat je hebt moeten doorstaan!
Gelukkig ben je schoon! Het geestelijk aspect heeft tijd nodig, gun je die tijd en het komt weer helemaal goed!
Ik wens je een gelukkig en gezond 2016!!
Dat wij nog lang mogen genieten van je supergave kaartjes!

Liefs Janny

Mariken zei

Hey San, ja, het is een heel zwaar jaar voor je geweest, en voor je lieve dochter. Kan me zo voorstellen dat het heerlijk is om te beginnen aan een fris nieuwjaar, en de ellende achter je te laten. Het is niet niks, dus ff ook geestelijk bijkomen is logisch! Je bent een ontzettend dapper en flink iemend, positief! Een heel goed, gezond en creatief 2016! Je kaartje is weer zo schattig! Je kesrtkaartje staat hier te pronken, kijk er graag naar! Liefs, xx

Dicky zei

Verschrikkelijk zeg, wat een narigheid. Ben blij dat je weer opkrabbelt en ik wens je een mooi en heel gezond nieuw jaar

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Sandra, ja dan staat de wereld even stil en verandert je hele perspectief op alles. Volgens mij ben je echt wel optimistisch ingesteld dus ook geestelijk zal het zeker goed komen. Ik wens je dit dan ook van harte toe voor het nieuwe jaar en dat 2016 maar veel goeds voor je in petto mag hebben.
De creatieve start is er al, wat een dotje weer om te bewonderen, mooi, strak, niets teveel en niets te weinig...genieten dit.
Lieve groetjes Miranda

Gerdine zei

Wat een heftig jaar heb je achter de rug. Ik kan me heel goed voorstellen dat je dan echt een heel nieuwe start wilt maken! Alle goeds daarbij gewenst. Je kaartje is weer lief, zoals altijd!

Mary zei

2015 was een heftig en zwaar jaar voor je. Ik wens je voor 2016 heel veel power, positiviteit en liefde!!1
Je kaartje is er weer een om van te snoepen!!

Inge Groot zei

Op naar een fris begin van een nieuw jaar San! Je bent ook door een rollercoaster van emoties gegaan de afgelopen maanden echt héél erg moeilijk en zwaar. Vind je super dapper en sterk, het heeft tijd nodig maar komt helemaal goed!

Dikke kus,
XX

Mieke zei

Fijn dat je genezen bent! Ik kan me best voorstellen dat je wereld even stil staat bij zulk nieuws... Ik wens je een 2016 met een goede gezondheid!
Ook dit kaartje is echt een pareltje.