maandag 14 juli 2014

Happy Birthday!


Geen hoogstandje deze keer maar het moet maar.....zit 'n beetje in de lappenmand. Ik heb een beklemde zenuw in mijn nek met als gevolg heel veel pijn en behoorlijk dizzy en wankel. Ik ben nu in afwachting van de oproep van de neuroloog....het zou nl ook een nekhernia kunnen zijn. :( 

Vorige week al met dit kaartje begonnen en steeds met tussenpozen aan gewerkt. Wat duren de dagen lang als je noodgedwongen thuis zit blehhhh.....Echt niets voor mij!

Maar goed dit kaartje is gemaakt met de materialen van de Stampin' Club Cards Only van Inge. De bloem is geponst uit het mooie vloeipapier waar Inge altijd  de pakketjes mee verpakt! 

Fijne dag!


14 opmerkingen:

petra,s cards zei

prachtige kaart sandra!!! heel veel beterschap!

Cinderella zei

Een mooie kaart en hopelijk gaat het snel weer beter met je
Beterschap
Liefs Cinderella

Sandra zei

Mooie kaart met prachtige bloem San! Beterschap met je nek!
Liefs, San

Margot zei

Gaaf! Ik vind de bloem prachtig!

Antoinette Voorn zei

Jeetje San wat ... Hoop en duim voor je dat de neuroloog dit voor je op kan.lossen. Veel beterschap en je kaart is toch hartstikke mooi!

Inge zei

Heftig Sandra, beterschap! Ondertussen wel gewoon weer een mooi kaartje :-)

Ellen zei

Dat linkt niet goed, San! Balen zeg. Hopelijk weet je snel wat het is en vooral wat er aan te doen is. Je kaartje is prachtig! Mooi hè, dat vloeipapier van Inge?! Ik heb het ook al een keer gebruikt om een bloem van te maken.
Liefs, Ellen

Anita Meijer zei

Wat een schitterende kaart Sandra, supermooi.
Liefs van Anita

cards2love zei

Wow, klinkt heftig!! En vooral heel naar! Ik wens je veel beterschap!!
Je kaartje is prachtig en de bloem een gave eyecatcher!!
Liefs Mary

Marianne Schut zei

Hai Sandra, nou ik vind je kaartje helemaal leuk hoor! Snap heel goed hoe je je moet voelen, ik zit nu al weer vanaf de pinksteren thuis met een gebroken rugwervel...een brace om, je kan en mag niets....maar goed gelukkig wordt de pijn al minder en kan ik ook weer een beetje knutselen. Ik hoop dat je heel snel in het ziekenhuis terecht kan en dat er snel verbetering zal komen, heel veel sterkte en beterschap gewenst! Liefs Marianne

Alina zei

van harte beterschap, Sandra, wat vervelend!!!!
je kaartje is zoals we gewend zijn: prachtig!!!!!!!!! mooie bloem!!!

tineke zei

Niks mis met je kaartje, en vervelend dat je je zo voelt zeg. Beterschap
Tineke x

gerrie zei

Hoi Sandra, wat akelig die pijn in je nek, hoop dat je intussen naar de neuroloog bent geweest en er nog iets aan te doen is. Wens je een snelle beterschap en toi, toi, toi, hoop je toch weer te zien bij de volgende ws.En je kaartje is weer een beauty.

Judith zei

Hallo Sandra,
Inmiddels al een week geleden, dat je dit bericht schreef. Hoe gaat het nu met je? Hopelijk hebben specialisten je kunnen helpen?! Ik wens je beterschap toe en geduld voor een goed genezingsproces!

Ik vind je kaartje heel leuk. De zachte kleuren passen helemaal bij jouw stijl en de bloem vind ik gaaf!

Beterschap!
Groetjes van Judith