dinsdag 30 april 2013

Nieuw Bij Oma Dee - Build A Card-Kit

Ben je dol op kaarten maken, maar heb je ook weleens geen inspiratie? Of moet je uren zoeken naar een mooie combinatie van designpapier, cardstock en embellishments? Zit je soms met je handen in het haar als je even snel een kaart moet maken, maar gewoon niet weet hoe je moet beginnen? Of vind je het gewoon leuk om één keer in de 2 maanden een envelop te ontvangen vol met mooie producten en een werkwijze die je op weg helpt naar het maken van originele kaarten? Dan is de Build A Card-Kit echt iets voor jou! Wij zoeken met veel zorg voor jou de leukste producten van het moment uit, om jou te verrassen en te inspireren.Wat is de Build a Card-Kit?
Een 2-maandelijks creatief pakket boordevol met inspirerende voorbeelden, een paperpad van een bekend merk, diverse kleuren cardstock die passen bij de paperpad, embellishments zoals bijvoorbeeld brads, lint, knoopjes, net wat er die maand past bij het designpapier, en een product waar je langere tijd wat aan hebt zoals een stempelsetje, die, inkt etc. Het pakket verschaft je in ieder geval voldoende materiaal om 5 kaarten te maken. (Dit is natuurlijk exclusief lijm, tape, snijmachine… de spullen die je als kaartenmaakster al standaard in huis hebt).

Hoe werkt het:
 • Je kan je aanmelden voor een abonnement op de Build a Card-Kit door een mailtje te sturen naar miranda@bijomadee.nl of via de website. Op die manier ben je er zeker van dat je elke 2 maanden een pakket toegestuurd krijgt.
 • De Build A Card-Kit wordt altijd aan het begin van de maand verzonden. In 2013 komt de Build A Card-Kit uit in juni-augustus-oktober-december.
 • Je abonnement gaat in bij de eerstvolgende Build A Card-Kit. Voorbeeld: geef je je op in mei dan gaat je abonnement in per juni. De Build A Card-Kit wordt 6x per heel jaar uitgegeven.
 • Betaling geschiedt vooruit, je krijgt een rekening per mail opgestuurd voordat de Build A Card-Kit wordt uitgegeven. Zodra je betaling binnen is wordt de Build A Card-Kit verzonden.
 • Opzeggen van je abonnement kan tot uiterlijk één maand voordat de volgende Build A Card-Kit wordt uitgegeven.
 • De Build A Card-Kit komt ook in de losse verkoop, maar dan geldt OP=OP!

Wat zijn de voordelen?
 • Je hebt altijd materiaal bij de hand wat perfect op elkaar is afgestemd, zó makkelijk als je even snel een kaart moet maken.
 • Je ontvangt een stap voor stap werkwijze bij de Build A Card-Kit waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je diverse kaarten, plus eventueel een project kan maken.
 • Als je een abonnement voor een jaar afsluit (6x een Build A Card-Kit), dan krijg je 10% korting op alle kaarten workshops die Bij Oma Dee worden gegeven.
 • De Build A Card-Kit wordt samengesteld met voordeel voor jou want de winkelwaarde zal altijd hoger uitvallen als je alle producten apart zou bestellen. Dat voordeel heb je dus al meteen!
 • Op het Bij Oma Dee Blog zullen met regelmaat inspirerende voorbeelden worden geplaatst van het Bij Oma Dee DT met materialen uit de Build A Card-Kit van die periode.
Wat zijn de kosten?

De Build A Card-Kit kost € 17,50 exclusief verzending. Dit geldt voor zowel abonnees als voor de losse verkoop. Uiteraard vervallen de verzendkosten als je de Build A Card-Kit ophaalt in de winkel.
Wij hebben er zin in! Lijkt dit je wel wat voor een maand of, nog gezelliger, voor een jaar, laat je dan verrassen en geef je snel op want de eerste Build A Card-Kit komt in juni al uit!

1 opmerking:

Ann Marie zei

Heb me al lekker opgegeven voor de cardkit ben beenieuwd wat het gaat worden