maandag 28 oktober 2013

Merry Christmas!





Vandaag twee hele simpele kerstkaartjes......De basis is gemaakt van Card Shoppe cardstock, (hier heb ik ook op gestempeld)  stempels en stansjes van Cleary Besottedingekleurd met de Prisma / derwent kleurpotloden, geembost achtergrondje wat sequins en klaar!

zondag 27 oktober 2013

Kerstmarathon Bij Oma Dee


Gisteren ging de kerstmarathon weer van start Bij Oma Dee.....nou het was een echte marathon met klotsende oksels en zweet op de rug gingen we aan de gang ;).  Inge had 8 supermooie kaarten voorbereid. We kregen weer een goed gevulde goodie bag, zelfgemaakte appeltaart, heerlijke lunch met n overheerlijk soepje, kortom een hele gezellige en goed verzorgde workshopdag. 
Ik heb maar 4 kaarten afgekregen..... toch weer teveel gekletst ;) 


donderdag 24 oktober 2013

Sending Christmas Cheer!


Vandaag een laatste inspiratiekaartje gemaakt met materialen uit de Build A Card-Kit Oktober. Het leuke MFT A-la-modes "Sparkling Seasons" stempeltje is van vorig jaar maar vond ik zo leuk bij het papier passen. Ingekleurd met de Prisma / Derwent potloden. De gepaperpiecede kerstbal is gestempeld op glitterpapier. Wat sequins hier en daar en klaar is je kaartje!


dinsdag 22 oktober 2013

Merry Christmas!


Deze kaart laatst gemaakt op de MFT Release afterparty Bij Oma Dee! waar Inge weer geweldige voorbeeldkaarten had gemaakt.
Het gave designpapier is van Echo Park 'tis the Season' alle stempels en Die-namics wie ik gebruikt heb zijn van de nieuwe release van MFT, behalve de Pointsettia dat is een Die-namic van vorig jaar. 


Ook hier weer het mooie glitterpapier gebruikt. Geeft 'n heel feestelijk effect....ik heb er zelfs op gestempeld!


donderdag 17 oktober 2013

Onderlinge uitdaging Bij Oma Dee


Vandaag weer de onderlinge uitdaging van het Bij Oma Dee DT....pimp een kado-zakje! Ik heb de materialen uit de Build A Card-Kit gebruikt. Het zakje is gestempeld met de mooie muziek stempel van MFT echt 'n aanrader! de prachtige bloem is een MFT Die-namic Pointsettia 1 x uit glitterpapier gestanst en 1 x uit vellum wat een prachtig effect geeft. Knoopje, touwtje en twee schattige belletjes en klaar is het zakje! O ja vergeet ik nog de inhoud....het zakje is gevuld met heerlijke Celebrations!

vrijdag 11 oktober 2013

HI


Vorige week weer een heel gezellig ochtendje gehad bij Inge. Deze keer gingen we aan de watercolour met 'n geweldig leuk Saturated Canary meisje en leuke papiertjes. Ik heb de SU markers gebruikt. Wel weer even wennen, de juiste kleurtjes uitzoeken en maar oefenen. ;)  maar erg leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar. Eenmaal thuis lekker verder gegaan en is dit kaartje ontstaan. De hoekcorner en HI zijn Die-namics van MFT.

Ik ga gauw kijken wat Inge voor moois gemaakt heeft........




donderdag 10 oktober 2013

Bij Oma Dee inspiratiekaart


Hallo allemaal, vandaag van mij een inspiratiekaartje gemaakt met de materialen uit de Build A Card Kit  van Oktober! Het schattige stempeltje van Strawberry's Kisses "Cuteness" (deze is momenteel in de aanbieding, dus sla je slag!) ingekleurd met de Prisma potloden.
Het vellum geĆ«mbost met de leuke embossingfolder van Darice "Paw Print" 
Sterren en hoekje Die-namics van MFT.



zondag 6 oktober 2013

Swapje Mary / Sandra


Dit is nu wat ik zo leuk vindt aan bloggen....gezellige mensen ontmoeten met dezelfde passie / verslaving ;)
Zo ben ik ook met Mary van Cards 2 Love  (bij velen wel bekend) in contact gekomen. 
Het leek ons beiden wel leuk om is te swappen, dus zo gezegd zo gedaan en  ging er 'n pakketje van mij richting Spanje! Uiteraard ben ik het fotootje weer vergeten :( 
Er zat in ieder geval verschillende kleurtjes cardstock, designpapiertjes van MME "Gnome Sweet Gnome"
en verder wat leuke hebbedingetjes in.

Voor mijn eerste kaartje heb ik een stansje en stempel van Cleary Besotted "You're A Hoot" gebruikt. Verschillende MFT Die-namics en 'n Darice embossingfolder Wire Fence 


Voor het tweede kaartje heb ik weer gebruik gemaakt van een stansje en stempeltje van Clearly Besotted "Build A Bug". Ook weer een Cuttlebug embossingfolder Hugs & Kisses gebruikt. 

Ik ben heeeeeel benieuwd wat Mary voor moois heeft gemaakt.....Hoppen jullie mee?

zaterdag 5 oktober 2013

Wereld Kaarten Maak Dag 2013


Goedemorgen!

Vandaag is het Wereld Kaarten Maak Dag ! Door het kaarten maken en bloggen heb ik zoveel lieve, kreatieve, inspirerende vriendinnetjes ontmoet en zijn er zoveel vriendschappen ontstaan. Dus om daar toch niet ongemerkt aan voorbij te gaan, heeft het volledige DT van Bij Oma Dee een kaart gemaakt! 

Mijn kaartje is gemaakt met als basis Cardshoppe cardstock,  het super vrolijke papier van Doodlebug,
Eline's Toddler stempeltje, ingekleurd met de Prisma / Derwent potloden, een schattige embossingfolder Hugs & Kisses, tekststempel Different Colors.

Hoppen jullie gezellig mee naar het Bij Oma Dee blog voor prachtige inspirerende kaarten van het DT.




donderdag 3 oktober 2013

Bij Oma Dee schetsuitdaging #9


Vandaag gaat alweer de 9de schetsuitdaging op het Bij Oma Dee blog van start met een gave schets van Nadine wie vanaf nu het DT van Bij Oma Dee komt versterken......zĆ³ leuk!!!


Mijn kaartje is gemaakt met materialen uit de Build A Card-kit  Oktober. De basis is Card Shoppe cardstock. Supermooi designpapier van Authentique, 'n schattig Forever Friends stempeltje, ingekleurd met de Prisma / Derwent kleurpotloden en de sterren zijn Die-namics van MFT.

Voor nog meer inspiratie hop mee naar het Bij Oma Dee blog en doe gezellig mee!