woensdag 28 augustus 2013

Hello


Vandaag nog een inspiratiekaartje gemaakt met het papier en tekststempeltje uit de Build a Card Kit Augustus. De basis is weer gemaakt met het Bazzill Card Shoppe. achtergrondje geëmbost, stempeltje Tiddly Inks "Happy Bee Day" ingekleurd met de Prisma potloden. 




donderdag 22 augustus 2013

Onderlinge uitdaging Bij Oma Dee


Vandaag weer de onderlinge uitdaging van het Bij Oma Dee DT......Deze keer is de uitdaging gebruik Vellum

Voor de basis Bazzill Card Shoppe Cardstock en weer het superleuke Simple Stories papier uit de Build A Card-kit gebruikt. Stempeltje en tekst  Paper Smooches "Giddy Bugs" en ingekleurd met de Prisma potloden. Voor het rondje heb ik vellum gebruikt en geëmbost....nog een paar enemal dots en klaar!


Kijk voor nog meer leuke uitwerkingen met Vellum op het blog van Bij Oma Dee!

woensdag 14 augustus 2013

Simply Lovely!


Vandaag weer 'n inspiratiekaartje gemaakt met  materialen uit de Build A Card-kit van augustus. Vlinder, fishtail en tekstbloem zijn Die-namics van MFT.....voor de rest de kaart lekker "simply" gehouden ;)




donderdag 8 augustus 2013

Bij Oma Dee schetsuitdaging #8




Goedemorgen!
Vandaag alweer de 8ste schetsuitdaging van Bij Oma Dee en deze keer gemaakt door Cornelie. In eerste instantie had ik 'n geldzakje gemaakt, maar in al mijn enthousiasme gewoon de bovenkant dicht geplakt :( dus het zakje dan maar op een kaart geplakt....ook leuk toch? Het papier,tekst en sequins komen uit de Build A Card-kit van augustus......voor de rest verschillende Die-namics van MFT gebruikt.



Doen jullie weer gezellig mee?