woensdag 24 oktober 2012

CCWS #47

 
 
Goedemorgen......
Het is weer tijd  voor de nieuwe challenge van CCWS. De sketch is deze keer gemaakt door Marion en gesponsord door Saturated Canary. Ook is er een twist aan verbonden. Ga voor verdere info naar het CCWS blog
 
 
Fijne dag!
San XX


dinsdag 23 oktober 2012

Uitdaging oktober Inge / Sandra


Hoi!!
 
Gistermiddag weer 'n gezellige swap-middag gehad bij Inge. Ze had weer 'n waanzinnig gaaf pakketje samengesteld. Mooi designpapier (ben alleen de naam vergeten)  en supergave bloemen!
Ik heb deze keer 'n oud stempeltje gebruikt van Paper Pretties. Het jurkje is gepaperpieced, ingekleurd met de Spectrum Noir Markers en verschillende Die-namics gebruikt.
Dit kaartje speciaal gemaakt voor 'n heel lief iemand die 'n hele verdrietige tijd doormaakt.
 
 
Ook zo nieuwsgierig naar wat Inge gemaakt heeft? Hop dan gauw naar Inge's blog Patterned Paper
 
Fijne dag!
 


woensdag 17 oktober 2012

Kerstkaarten marathon Bij Oma Dee

Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan met de kerstkaarten marathon bedacht door Inge. Alle respect Inge, want het waren stuk voor stuk superleuke kaarten! Voor mij ook 'n hele uitdaging want er kwam geen stempeltje (om in te kleuren) aan te pas en 8 kaarten maken op 1 dag pfffff....ik mag blij zijn als ik 1 kaart maak. Maar goed zweetbanden om en gaan ;)) Miranda had een heerlijke lunch verzorgd, kortom 'n topdag!!

 
 

Ik heb er 7 gemaakt......nr 8 moet ik nog even afmaken, alleen nog geen tijd voor gehad. Waarvoor komt dat woord TIJD toch altijd terug? Meiden ik heb weer 'n superleuke dag gehad BEDANKT!!

Deze week kan voor mij helemaal niet meer stuk. Ik heb de prijs gewonnen Bij Oma Dee van de world card making day wedstrijd en de give away van 't Scrap-ateljeetje. Dank jullie wel!!!

~~~~Sandra~~~~

woensdag 10 oktober 2012

CCWS #45 White Christmas


Goedemorgen allemaal, het is weer woensdag dus tijd voor 'n nieuwe challenge bij CCWS. Deze keer met 'n gave sketch van Janneke.....de sponsor is Elisabeth Bell.
 

Voor mijn voorbeeldkaartje heb ik 'n Penny Black stempel gebruikt. Geweldig mooi papier van Authentique (gekocht bij Oma Dee) en ingekleurd met de Spectrum Noir Markers.
 
Doen jullie weer gezellig mee?
 

Fijne dag!
 
~~~~Sandra~~~~



woensdag 3 oktober 2012

Wish........

 
Vanmiddag even lekker m'n hobbykamer ingedoken en 'n herfstkaart gemaakt voor de World Cardmaking Day wedstrijd Bij Oma Dee. Ik moest diep graven en kwam tot de ontdekking dat ik eigenlijk geen "herfstige" stempels heb. Maar goed naar lang zoeken kwam ik deze oude tilda tegen. Ook de paddestoeltjes en bladeren heb ik uit het stof gehaald. De pompoenen zijn van High Hopes. Omdat ik zo lang moest zoeken heb ik het me gemakkelijk gemaakt en heb tilda (jurkje en mutsje) gepaperpieced, als ook de pompoenen ;)) De rest is ingekleurd met de Spectrum Noir markers.
 
 
Doen jullie ook gezellig mee? De sluitingsdatum is zaterdag 6 oktober om 12 uur.
 
Fijne dag!
 
~~~~Sandra~~~~