zondag 23 oktober 2011

A very special delivery


Vanmorgen vroeg m'n bed uit en heerlijk in duster met kopje thee dit kaartje gemaakt. De supergave stempel is van Whipper Snapper en ik gebruik hem eigenlijk veel te weinig. Het papier is van Maya Design, hart van Quickutz en verder Die-namics van MFT gebruikt.


Een hele fijne zondag en geniet van het prachtige weer!

San x

donderdag 20 oktober 2011

Christmas Wishes! 2


Nog een kaartje gemaakt met m'n gewonnen stempeltjes van Inky Impressions. Ik vind ze superleuk....en ik schiet zo lekker op met de kerstkaarten. :-)
Papier is van Magnolia, bloemen en knoop Die-namics MFT.

Nog een fijne dag en dank jullie wel voor de leuke en lieve reacties!


San x

dinsdag 18 oktober 2011

When I think of you...I get the warm fuzzies


Vanmiddag heerlijk in m'n hobbykamer gezeten. Gisteren lag er een leuke verrassing op de mat.....een supergaaf pakketje van Inky Impressions. Ik heb challenge #9 gewonnen van Christmas Challenges en moest natuurlijk gelijk aan de slag met m'n nieuwe spulletjes. Het papier is een paperpad van de Action....superleuk papier met glitters (vind ik). De bloemen zijn Die-namics van MFT.


Dit heb ik gewonnen. Is dit gaaf of niet?
Thank you so much Nicole!


Fijne avond!
San x

woensdag 12 oktober 2011

Christmas Wishes!


Eindelijk weer even tijd vrij gemaakt om een kaartje te maken. De digi is weer van Mo Manings, papier van MME, bloemen MFT, tekststempel  van de Action, en weer ingekleurd met de Derwent/Prisma's.


Fijne dag!

San x

maandag 3 oktober 2011

SMILE


Smile....dat doe ik als ik lekker aan het kleuren ben met m'n potloden. Dit is voor mij de ultieme ontspanning...heerlijk! Als je dan ook nog zulke leuke digi's mag inkleuren is het feestje compleet!
De digi Violet is weer van Krista Smith - Saturated canary, papier MME en verschillende Die-namics.


Fijne dag!

San x

zaterdag 1 oktober 2011

Peace


Ondanks het schitterende nazomer weer toch 'n kerstkaartje gemaakt. De sketch is van Christmas Challenges de schattige digi van Mo Mannings, papier Bo Bunny (Blitzen Collection) en de bloemen Die-namics.

Mijn 3 weken vakantie zijn jammer genoeg alweer voorbij. Gelukkig nog met een prachtige zomerweek als afsluiter. Maandagavond mag ik weer beginnen, maar eerst nog even genieten van een prachtig weekend!!

Fijn weekend!

San x