donderdag 24 maart 2011

Sweet Holiday Wishes


Voor de verandering maar weer is een kerstkaartje gemaakt. De schattige digi is van Teddy Bea, papier Magnolia, rond kantenkleedje van Blokker, tekst MFT, sterren Different Colors, ingekleurd met de derwent/prisma kleurpotloden.


San x

zondag 13 maart 2011

Happy Day!



Dit kaartje gemaakt met een o zo schattige Teddy Bea digi. Ik heb iets met beren. In een ver verleden heb ik ook nog beren gespaard. Ik ben erg blij dat deze leuke digi's er nu zijn. Kan ik naar hartelust met de beren in de weer ;-)
Het designpapier is van Fancy Pants Designs, Die Namics bloemen, tekst MFT, hartjes brads (merknaam geen idee) en ingekleurd met de Prisma / Derwent kleurpotloden.

Happy Day!

San x


dinsdag 8 maart 2011

Have a magical day!


Eindelijk weer is tijd gehad om wat kaartjes te maken. Waarom heeft een dag maar 24 uur? ;-) Maar goed volgens mij heeft iedereen daar last van....Dit kaartje gemaakt met weer een oude lijn van Chatterbox, stempeltje en tekst MFT. De sketch is van Christmas Creations en dezelfde als onderstaand kaartje.



Dit kaartje gemaakt voor de uitdaging op de club Christmas Creations. Ben natuurlijk weer veel te laat maar dat mag de pret niet drukken ;-) alweer een MFT stempel gebruikt en de die-namics. Van wie het dp is weet ik niet meer.



Ook deze labelkaart was een uitdaging op de club Christmas Creations....Deze schattige digi is weer uit de serie the Emerald Faeries, dp Melissa Frances, kanten kleedje Blokker, sterren Different Colors.

Zo nu ga ik heerlijk een wandeling maken met Bobbie....even van het mooie weer genieten!

Fijne zonnige dag!
San x