maandag 24 januari 2011

Christmas presents.......


Dit kerstkaartje gemaakt met de SOL van de club Christmas Creations. Ik moest me er wel weer toezetten om een kerstkaartje te maken, maar eenmaal bezig vond ik het toch wel weer leuk. Stempel Sassy Cheryl, papier en knoopjes Card Art ck Kaisercraft, Snow Flakes Bosskut, en ingekleurd met de Derwent/Prisma kleurpotloden.



Dit kaartje is de nieuwe uitdaging van bovenstaande club. Ook weer erg leuk om te maken en het is meteen kerstkaart nr. 3. Stempel Magnolia, Ovale Nestabilitie, papier Magnolia, kantje van de markt, sterren Different Colors (Ludiec), metalen tekstlabel (zat aan twee rieten kerstklokken) erg leuk om te gebruiken op je kaarten.

Fijne dag!

San x

zondag 16 januari 2011

Dikke knuffel!


Weer een kaartje gemaakt met de sketch van Friday Sketchers deze keer gemaakt door Janneke....dank je wel!
De schattige digi is van Mo Mannings, papier van Magnolia en heb ook de Martha Stewart pons weer is gebruikt.

Fijne avond!
San x


dinsdag 11 januari 2011

Hello!


Dit kaartje gemaakt met de sketch van Friday Sketchers. Ik heb me voorgenomen om weer is wat oudere stempels te gebruiken. Ik heb er zoveel en vaak maar een keer gebruikt (of helemaal niet). Is toch eigenlijk zonde hé.....Dus zo gezegd zo gedaan en deze keer een Sarah Kay stempel gebruikt. Ze zijn toch nog steeds erg lief.....
Het papier is van Magnolia, tekst Paper Salon (ook 'n oudje) en ingekleurd met de Prisma's / Derwent potloden.

Fijne avond!

San x

zaterdag 1 januari 2011

One year older - cuter too!


Dit labelkaartje voor mijn vriendinnetje Tineke gemaakt. Nu mag ze zich eindelijk bij de club van vijftigers aansluiten ;-)
Stempeltje Pure Innocence (MFT), tekst Aud Design, bloemen Retro flower pons.

Ook wil ik alle lieve blogvriendinnen een héél gelukkig en gezond 2011 toewensen en bedanken voor de leuke en lieve berichtjes! We gaan er weer een mooi blogjaar van maken!

Happy New Year!!!!

San x