vrijdag 30 april 2010

Penny Black # Lots of Luck





Dit kaartje gemaakt voor 'n vriendinnetje.....Ze gaat samenwonen en na heel veel klussen kunnen ze morgen in hun nieuwe huisje.

Bedankt weer voor het langskomen en de lieve berichtjes!

NB. Ik reageer de laatste tijd niet zoveel op jullie blogs...is echt geen onwil maar de tijd ontbreekt gewoon. Ik ga zelf ook verhuizen, dus ben druk bezig met inpakken enz. enz.

San x

vrijdag 23 april 2010

Friday Sketchers #99....Sweet Wishes


Weer meegedaan met de challenge van Friday Sketchers Aangezien m'n inspiratie heel ver te zoeken is, vind ik het wel heel makkelijk om met 'n sketch te werken.
De materialen komen weer uit de Card Art card kit. De aardbeitjes en het sentiment zijn van Whiff of Joy.

Fijn weekend!

San x

vrijdag 16 april 2010

Friday Sketchers...Dikke Knuffel!


Weer is meegedaan met een challenge van Friday Sketchers met deze keer een gave sketch van Inge. Weer de materialen uit de Card Art card kit gebruikt. Ook ben ik met distress inkt in de weer geweest en dit is toch ook wel erg leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar ;-)

Fijn weekend!!

San x

dinsdag 13 april 2010

Sweet Baby......Card Art Card Kit

In de card kit zit dit keer 'n schattig kraft zakje (2 stuks). Zo'n zakje kun je voor verschillende gelegenheden maken en ik heb ditmaal gekozen voor een babyzakje. Alleen de bloemen, kantje en lint komen niet uit de kit. Hoe vinden jullie dit schattige Magnoliaatje? Ze is echt 'n "oudje" en een van mijn allereerste stempels van Magnolia ;-)



Jammer genoeg is de tekst Sweet Baby niet zo heel duidelijk te zien op de foto....

Bedankt weer voor het langskomen en de lieve reacties....ik word er altijd heel blij van ;-)


San x

donderdag 8 april 2010

It's all about you.....


Hoe leuk zijn deze stempels van Norma Fickel? Ik vind ze zó schattig ;-) Gecombineerd met de Card Art card kit, is het 'n heel romantisch geheel geworden. De kit is zoals altijd weer super goed gevuld met dit prachtige papier en schattige bloemetjes, knoopjes, lint...kortom geweldig!!
Zaterdag 10 april gaat de Art Specially Stempel Event van start en mag ik Carmen van Card Art weer een dagje assisteren.
Ik hoop weer veel bekende te zien en te spreken ;-) Dus misschien tot zaterdag!

San x

donderdag 1 april 2010

Penny Black # It's your day!



Is dit weer geen onwijs schattige stempel (oudje) van Penny Black? Ik heb alleen al met het inkleuren heel veel plezier gehad. Wat blijft dat toch een rustgevend gevoel geven, althans bij mij. Ook heb ik is een andere kleur gekozen voor de zonnebloemen....Mijn lievelingskleur roze! Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik eerst niet door had dat het zonnebloemen waren *U*. Het designpapier is een oude lijn van Bo Bunny.


Nu heb ik nog een blogprobleem en misschien dat een van jullie me uit de brand kan helpen.
Als ik aan de zijkant een link wil toevoegen van bv een webwinkel, en ik open de gadget lijst met links configureren dan is de button link toevoegen zwart ipv oranje....en kan dus geen link toevoegen ;-(
Ik ben hier nu al dagen mee aan het worstelen en weet dus niet hoe ik dit kan verhelpen.
Weet een van jullie misschien hoe dit komt?

NB. Ik ben eruit....het probleem is verholpen ;-)