dinsdag 29 september 2009

Christmas Wishes


Weer een kaart gemaakt met zo'n geweldige digi-stamp van Mo's Digital Pencil Ik was in het begin een beetje huiverig om zo'n digitale stempel te gebruiken. Wordt het wel mooi met printen, kan ik wel mooi inkleuren....Nou ik ben helemaal om *lol* Ik print het op stempelpapier van Card Art en kan ook goed inkleuren met de Prisma's. Ik blijf de rubberstempels ook trouw hoor...maar dit is toch wel heel makkelijk. Geen dagen wachten voordat je je pakketje binnen hebt. Het is nu bestellen en 5 minuten later kan je al beginnen ;)


Fijne avond!


San x

zondag 27 september 2009

Just a little something


Dit kaartje gemaakt met een digistamp van Mo's Digital Pencil Wat zij allemaal met een pen kan...geweldig! Het voordeel van een digistamp vind ik dat je het formaat aan kunt passen. Ik heb ingekleurd met de Prisma's en Derwent wat heel goed gaat.

De volgende digi-image ligt al weer klaar....;)


Fijne zondag!


San x

zondag 20 september 2009

Merry Kissmas!


Ja hoor het is weer een kerstkaart geworden ;) Ik heb dezelfde Scraps! LO #3 gebruikt. Het stempeltje...is ze niet schattig? van Penny Black, design papier Webster's Pages (oude lijn) maar het blijft o zo mooi papier.


Fijne avond!


San x

zaterdag 19 september 2009

Warm Wishes


Ik heb voor de verandering maar weer is een kerstkaart gemaakt ;) Dit superleuke Eureka stempeltje heb ik een hele tijd geleden gekocht bij Card Art en nog niets mee gedaan *bloos* tot vandaag....

Het design papier is een oude lijn van October Afternoon Good Cheer en ik heb ingekleurd met de Copics en Prisma's. De lay out is een Scraps! LO ontworpen door Carmen.


Een fijne zaterdagavond en dank jullie wel voor de altijd leuke en lieve reacties!


San x

zondag 13 september 2009

Card Art Card Kit # September



Het is weer tijd voor de nieuwe Card Art kit met deze maand weer supergaaf designpapier van Three Bugs in a Rug. Prachtig dp met heel veel kleurencombinaties. Ook zit er weer een leuke verrassing bij een setje clear stamps van Elzybells Art Stamps met allemaal yummie teksten ;)
Echt helemaal leuk!
Voor het bovenste kaartje heb ik een Eureka stempel en de andere een Stamping Bella Ketto gebruikt.
Fijne zondag!
San x

woensdag 9 september 2009

Scraps! Lay Out # 2 Happy Christmas


De Scraps! LO nr 2 gebruikt voor deze kerstkaart. Ik heb hiervoor 'n oude lijn van Bo Bunny gebruikt. Prachtig design papier en gewoon zonde om hier niets meer mee te doen. Het stempeltje is van Penny Black en heb weer ingekleurd met de Copics.


Fijne woensdag!


San x

zondag 6 september 2009

have a purrrrrrfect day!

Deze kaart gemaakt met de Scraps! Lay-Out nr. 1 ontworpen door Carmen! Vorige week een lesje inkleuren met de Copics gehad van Inge en ja hoor ik heb er weer een verslaving bij ;) Stempeltje High Hopes, sentiment Stamping Bella, design papier Pinecone Press Papers.
Awards!








Ook kreeg ik nog deze awards van Elly, Alina, Ula, Willy, Lenny en Femke! Ontzettend bedankt meiden ben er heel blij mee!
Helaas zit mijn vakantie er al weer op. Morgen weer beginnen en kan nou niet echt zeggen dat ik zoveel zin heb......
Fijne zondag!


dinsdag 1 september 2009

You make me smile


Dit kaartje gemaakt naar aanleiding van de Scraps!Light op onze club Scraps! Bij dit item wordt een iemand in het zonnetje gezet en deze keer is het Alina. Zij maakt hele mooie creaties en vooral haar geponste bloemen zijn een lust voor het oog. Dank je wel Alina voor de inspiratie!

Design papier Yellow Bicycle, stempel Sarah Kay, bloemen geponst met de Retro flower ponsen.

Fijne avond!
San x