vrijdag 30 januari 2009

DDC #10; awards en fotochallenge

Challenge #10 van DDC is deze keer een hele leuke sketch van Erica. Ik heb er dit kaartje mee gemaakt. Het stempeltje is weer een PBtje ;)

Dan ben ik door heeeeel veel meiden getagged voor een fotochallenge.Thanks meiden! Ik moest ff goed spitten in mijn mappen en deze foto's zijn er uitgekomen.



Lotje...mijn tweede kind ;). Ik ben zo dankbaar dat ze nog steeds bij ons is...Ze heeft een ernstige nierafwijking en epilepsie, dus elke dag is er een!

En dan hier onze luiwammes Gishmo, hier kan ik zo van genieten, heerlijk op de vensterbank in het zonnetje en de warmte van de kachel...wat 'n leventje!


De award kreeg ik van Alina dank je wel hoor!
Bedankt weer voor het langskomen!
Liefs,
Sandra








zondag 25 januari 2009

Notes!

Gisteravond maar weer is een kaartje gemaakt met het schitterende dp van 7gyPsies. Deze paperpad had ik bij Card Art besteld en nog geen tijd gehad er iets mee te maken.Dat woordje "tijd" komt altijd maar weer terug, maar gelukkig hebben jullie daar ook last van ;)
De roosjes en het kaartje met Notes heb ik bij Sandra gekocht!



Ik heb weer een Award gekregen van Marijke en Maria dank jullie wel hoor. Ik ben er weer heel erg blij mee!!
Liefs,
San

vrijdag 23 januari 2009

Think snow!

Op de club It's scraptime heb ik weer meegedaan met een winter tweelingketting. Dit kaartje heb ik gemaakt voor m'n "sis" Janneke.


En ik kreeg deze super lieve award van Heike! Is ie niet schattig?
Thank you so much Heike!!

This blog invests in and believes in nearness? ( the dictionary said so) - nearness in room, time and relationships.Theese bloggers are unusal charming and nice, and the purpose is to find and be friends.They are not occupied by rewards and self-assertiveness.Our hope is that when theese bonds are broken, will even more freindships have been seeded.Please give a little more attention to them.Give this award to 8 other bloggers and also they have to choose 8 new.Include this text in the award to them.

Here are the eight lovely girls I have chosen:

Marga

Erica

Diana

Ellen

Carin

Tineke

Moon

Inge

Fijne dag verder en tot blogs!


Liefs,
Sandra

vrijdag 16 januari 2009

#Card Art CK januari#


De card kit van Card Art is weer verzonden en wat is het weer een gave kit. Het thema is "vriendschap/liefde" en het prachtige dp is van My Little Yellow Bicycle uit de Love Letters serie.
Ik ben helemaal in de "love" stemming ;)




Fijne dag en bedankt weer voor het langskomen en jullie lieve reacties!



Liefs,
Sandra

maandag 12 januari 2009

DDC #9



De nieuwe challenge van DDC is deze keer: maak een ronde kaart! Ik heb hier m'n nieuwe "oude" stempeltje van PB gebruikt en ik vind hem toch zo ontzettend lief. Ik blijf een groot fan van de "oude" pbtjes en heb ondertussen al een aardige verzameling ;)

Fijne avond en bedankt weer voor het langskomen!

Liefs, Sandra

zaterdag 10 januari 2009

Thank You!


Ondanks dat ik 'n flinke griep te pakken heb, kon ik het toch niet laten een kaartje te maken...hoezo verslaafd? ;) Deze keer maar weer is meegedaan met een challenge van Magnolia VS Stampavie.
Ik ga 'n lekkere warme pot thee zetten en verder met snotteren!
Fijne dag allemaal!
Liefs,
Sandra

zaterdag 3 januari 2009

DDC #8 Pimp Some Packaging!


De nieuwe challenge van DDC staat er weer op en is weer erg leuk om te maken! Je hebt allemaal wel oude verpakkingen van hobbyspulletjes, wie je nog kunt hergebruiken. Ik heb deze bloemenkoker opgepimpt en hem gevuld met heerlijke kleine snickertjes en marsjes; voor een collega haar verjaardag!


Deze award mocht ik ontvangen van Heike een hele lieve blogvriendin, thankssss girl!
Nu is het de bedoeling dat ik hem weer doorgeef, maar er zijn zoveel geweldige blogs waar ik graag kom en heel veel inspiratie opdoe, dat ik geen keus kan maken. Dus lieve blogvriendinnen hij is voor jullie allemaal! ;)
Bedankt weer voor het langskomen!
Liefs,
San